lauantai 9. heinäkuuta 2016

Essence

Löysin lähelläni olevasta kaupasta (Halpa-Halli) Essencen tuotteita. Mulla ei oo aiemmin kyseisen merkin meikkejä itsellä ollut. Oon silti kuullut niistä niin hyvää, kuin huonoakin. Itse yllätyin tuotteiden hinnasta. Valehtelematta mieleeni tuli kysymys "Voiko näin halvat tuotteet todella ajaa asiansa?". En itse raski käyttää hirveästi rahaa meikkeihin, joten päätin testata. 
Valinnanvaraa oli mielestäni todella paljon ja tästä syystä oli vaikeaa päättää vain muutama tuote hyllyköstä. Päädyin kumminkin ostamaan vain kolmea erilaista meikkituotetta, juuri testi mielessä. Mukaani tarttui silmienrajauskynä ( 1.90e), huulipuna ja kulmakynä (1.90e). Kotona testailtuani tuotteita päädyin tulokseen, että meikit todella toimivat ja olivat myös helppo käyttää! Kyseiset meikit kuuluvatkin tästä edespäin käyttööni. Tykkäsin & suosittelen niin hinnan ja sitä vastaavan laadun mukaan.

Millaisia kokemuksia teillä on näistä tuotteista?





Ps. Postauksieni välissä on ollut todella pitkä väli, koska eräs ihana päivä avasin blogini ja jostain syystä koko sivu oli muokkaantunut tosi pahaan kuntoon ja kesti aikansa korjata kyseiset virheet. Koitin myös heti tämän jälkeen julkaista postauksiani, mutta jotain oli taas tapahtunut ja julkaistuani postaukset jotkut lauseet olivatkin isommalla ja jotkut pienellä. Poistin julkaisuni, sillä koko sivu näytti kamalalta! Ilmeisesti nyt kaikki taas toimii ja voin jatkaa samaan malliin. 

4 kommenttia:

  1. Mullakin on noita Essencen tuotteita jo muutamia kertynyt. Osa niistä on kyllä hyviä, mutta osa myös huonojakin. Riippuu ihan tuotteesta!

    VastaaPoista
  2. Hetkinen... Onko Wattpad tuttu?

    VastaaPoista
  3. Sun bannerissa on ihania kuvia! Ja hyvältä kuulostavat nuo tuotteet, itselläni ei ole ollutkaan yhtään Essencen tuotetta.

    VastaaPoista
  4. Mulla on essencen poskipuna ja tykkään siitä ihan superisti! En ois kyllä itekkään uskonu, että noin halvalla saisin niin kivan poskipunan.

    ainokainenn.blogspot.fi

    VastaaPoista

Voitte antaa palautetta tai kommentoida halutessanne postauksiani.